Sunday, 14 April 2013

She's Keesamus


Assalamualaikum,

   
              Mesti ada yang pelik kan tengok tajuk entry fyqa ? Keesamus ? Siapa dia ? Orang Indonesia ke ? Nama pelik-pelik je. Haa,so biar fyqa memperkenalkan siapakah dia. Bagi yang dah kenal tu duduk diam,yang tak kenal tu ha baca la. She not Indonesia girl but she from Thailand. Umur dia tak silap fyqa dalam 20-an macam tu lah. She is very famous person on Youtube. Korang boleh search just typing her name, Keesamus. Fyqa pun baru kenal dia dalam seminggu. Itu pun time kawan fyqa,Hajar yg bukak Youtube then open thats video.

             Memang tak sangka orang thailand nyanyi lagu melayu. Adalah yg sesetengah perkataan yang dia tak boleh sebut menggelikan hati. But kita jangan pandang rendah kat dia. We must tabik kat dia because she can sing malay song dan berusaha untuk belajar cakap malay language. Kira okay lah tu dia boleh nyanyi lagu melayu walaupun dia tak faham apa yg tersirat disebalik lagu tu? Ye ke kak Keesamus tak faham ? Hehehe. If korang search kat Youtube, banyak lagu-lagu yang dia nyanyi. Suara dia agak unik. Cehh,dah macam juri pro pulak ye. Hehehe. Seriously ni,suara dia memang sedap. Korang tengok pun mesti khusyuk punya sebab fyqa sendiri pun time tu tengok memang khusyuk mengalahkan focus at my studies. Hehehe. So, cepat buka Youtube !!!! Masa anda tinggal .. Anytime you can see. Ngeeee.


           



5 Comments:

At 14 April 2013 at 03:11 , Blogger ain ayie said...

done follow awak dear :D nice entry :)

 
At 16 April 2013 at 00:29 , Blogger MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

boleh tahan suaranya....

 
At 16 April 2013 at 02:09 , Blogger nurul afiqah said...

This comment has been removed by the author.

 
At 16 April 2013 at 02:10 , Blogger nurul afiqah said...

thank you kak ain ayie :)

 
At 16 April 2013 at 02:10 , Blogger nurul afiqah said...

yup, she has a very nice voice kan kak ? :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home