Friday, 12 April 2013

When Girl Show ' Who Am I '

Assalamualaikum ,


Petang-petang macam ni mesti ramai yg sedang bermanja-manjaan di tempat beradu korang kan ?          
Jangan tidur tak sedar-sedar sudah lah ye ? Jangan 'tiru aksi' like fyqa eh. Hehehe. Mak fyqa panggil berkali-kali ni. Call memang tak kan angkat lah kan, tak sedar mana lah nak dengar. And mak fyqa pun ketuk pintu kuat-kuat and terus bangun berdiri tegak like nak menyanyi lagu Negaraku. Sebenarnya terkejut. Mana taknya mak fyqa ketuk pintu macam nak gempa bumi pun adalah. Hehehe. Bila fyqa bukak je pintu,mak membebel-bebel angkara tidur mati. Hehehe. Tapi biasalah kan,if kita dah terlalu penat sgt orang panggil kita ke,ketuk pintu ke mesti tak dengar sebab dah tidur mati. Tak mati lagi tau ni. Tidur tak sedar-sedar ataupun nyenyak dibuai mimpi. Ewah gitu. Hehehe.

     
         Okay, today I want to sharing about myself to you all. Fyqa sebenarnya dah lama berblogging ni. Tapi disebabkan dah lama sangat tak bukak. And one day bila fyqa bukak blog fyqa,tak tahu what happen to my blog,dah berkali-kali masuk email password mmg tak boleh bukak. So, I think mesti kena   hack punya ni. Nak buat macam mana lagi,redha je lah. So, I'm back again ! Ngeeee. Rindu tak suka tak ? Hehehe. Alright, ada baca tak entry AUTOBIOGRAPHY fyqa ? If nak tahu lebih detail lagi read okay. Tahun ni fyqa SPM and fyqa sibuk dengan pelajaran,kelas tambahan so fyqa kena lebih tumpukan  pd study and jarang update new entry. Bagi yg baca entry ni,doakan fyqa dpt result yg cemerlang okay. Jasa anda amat dihargai. Thanks :) 


        Fyqa seorang yg memang suka berkawan. Perangai yg gila-gila pun ada when bersama my bestie friend, Ain. Bukan yg cerita adam hawa tu eh. Hehehe. Ada masa fyqa senyap je. Nak tahu bila fyqa senyap and pendiam. Time cikgu mengajar,memang khusyuk lah. Focus,Focus,Focus katakan ... Ingat SPM Ingat masa hadapan. Tu yang mak fyqa cakap. Nak berjaya usaha dan berdoa. 

       If nak tanya anything, SHOUTBOX fyqa okay. Yang follow fyqa tu terima kasih sangat-sangat. Nanti shoutbox fyqa for follow korang balik eh? And jangan lupa like page fyqa. Nt tinggalkan link page korang kt page fyqa for follow korang. :) 

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home